Amsterdam Light Festival, Editie 12 LOADING… 30 November 2023 t/m 21 Januari 2024

Van 30 november t/m 21 januari vindt het Amsterdam Light Festival weer plaats. Wilt u ook de route langs de kunstwerken varen? We vertellen u graag over de mogelijkheden!

Phyllotaxis – Daan Johan Joris Strijbos – Artist Impression

Met onze verwarmde klassieke salonboten kunt u genieten van een privé vaartocht waarin u alle kunstwerken kunt bekijken terwijl u geniet van een diner of een borrel. Kies uw boot, catering en drankjes en u geniet optimaal van dit bijzondere festival.

Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vragen? We denken graag met u mee!

Continue Reading

In de media… Televizier-Ring

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is genomineerd voor de Televizier-Ring 2020. Heb jij de aflevering gezien waarin ze op onze Zonneboot een vaartocht maken?

Wil je ook een Omanido uitje doen? Zie hier onze mogelijkheden voor een vaartocht met de Zonneboot.

Omdat we natuurlijk nu wel een beetje fan zijn van Het geheime dagboek van Hendrik Groen helpen we ze natuurlijk graag door naar de volgende ronde om de Televier-Ring te winnen. Daarom vragen we je graag om ook op ze te stemmen! Stemmen kan hier: 

https://www.televizier.nl/…/nominatieronde-gouden-televizie…

Continue Reading

In de media…

Vandaag in de National Geographic een artikel over elektrisch varen in Amsterdam! Trots dat wij hierin worden genoemd. We geven graag het voorbeeld dat varen op mooie (historische) boten mogelijk is!

Continue Reading

Boek nu Boek nu