Voucher actie

We zijn blij dat we vanaf 1 juni weer kunnen! Dat we weer mogen doen wat we het allerliefste doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam’.

Het is nu nog stil in de stad en op de grachten. Het zal voorlopig ook nog rustig blijven. Als de samenleving langzaam weer op gang komt en we verder gaan in het nieuwe normaal, een 1,5 meter samenleving.

Versoepeling van de maatregelen betekent gelukkig ook dat dat we weer alle mooie, gezellige, bijzondere momenten, zoals het verjaardagsfeestje, jubileum, vrijdagmiddagborrel of romantische diner, samen in goede gezondheid kunnen vieren.

Deze speciale momenten kunnen op onze salonboten goed binnen de huidige regels en maatregelen op een bijzondere en feestelijke manier gevierd worden.

Omdat we blij zijn dat we weer met elkaar kunnen genieten van onze schitterende stad vanaf het water, hebben we een bijzondere actie.

Koop nu een voucher en kom (straks) met ons varen!

Continue Reading

COVID-19 update

Vanaf 1 juni a.s. kunt u onze boten weer door de grachten zien varen! We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening en informeren u graag binnenkort verder op deze website en middels onze nieuwsbrief.

Continue Reading

In de media…

Vandaag in de National Geographic een artikel over elektrisch varen in Amsterdam! Trots dat wij hierin worden genoemd. We geven graag het voorbeeld dat varen op mooie (historische) boten mogelijk is!

Continue Reading

Aftermovie!

Het Amsterdam Light Festival is weer voorbij… Wat hebben we weer kunnen genieten van de prachtige kunstwerken en de bijzondere sfeer op het water! Geniet nog even na met deze AfterMovie!

Continue Reading