In de media… Televizier-Ring

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is genomineerd voor de Televizier-Ring 2020. Heb jij de aflevering gezien waarin ze op onze Zonneboot een vaartocht maken?

Wil je ook een Omanido uitje doen? Zie hier onze mogelijkheden voor een vaartocht met de Zonneboot.

Omdat we natuurlijk nu wel een beetje fan zijn van Het geheime dagboek van Hendrik Groen helpen we ze natuurlijk graag door naar de volgende ronde om de Televier-Ring te winnen. Daarom vragen we je graag om ook op ze te stemmen! Stemmen kan hier: 

https://www.televizier.nl/…/nominatieronde-gouden-televizie…

Continue Reading

We zien u graag vanaf 9 juni!

Helaas mogen we met de huidige maatregelen nog geen vaartochten verzorgen. We hopen 9 juni (stap 3) onze deuren weer te kunnen openen en dat we dan weer volop met elkaar kunnen genieten op het water! Alvast een vaartocht reserveren? We informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard zijn we ook bereikbaar voor uw vragen en/of opmerkingen per email of telefonisch. Lees hier meer over de Coronaproof vaarmogelijkheden.

Continue Reading

Voucher actie

Helaas kunnen we op dit moment niet doen wat we anders met zoveel liefde en plezier doen;  U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam. Omdat we uitkijken naar 2021 waarin we weer mooie vaartochten met u kunnen gaan maken hebben we een speciale actie;

Koop nu een voucher en kom (straks) met ons varen!

Continue Reading