In de media… Televizier-Ring

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is genomineerd voor de Televizier-Ring 2020. Heb jij de aflevering gezien waarin ze op onze Zonneboot een vaartocht maken?

Wil je ook een Omanido uitje doen? Zie hier onze mogelijkheden voor een vaartocht met de Zonneboot.

Omdat we natuurlijk nu wel een beetje fan zijn van Het geheime dagboek van Hendrik Groen helpen we ze natuurlijk graag door naar de volgende ronde om de Televier-Ring te winnen. Daarom vragen we je graag om ook op ze te stemmen! Stemmen kan hier: 

https://www.televizier.nl/…/nominatieronde-gouden-televizie…

Continue Reading

WE VAREN TOT 17:00 UUR!

We zijn blij dat we nog steeds kunnen en mogen doen wat we zo graag met zoveel liefde en plezier doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam.

Helaas mogen we met de huidige maatregelen varen tot 17:00 uur. Met een geldige QR bewijs hoeft u aan boord geen mondkapje op maar er moet wel 1,5 meter afstand gehouden worden, behalve als het één huishouden betreft. Deze maatregelen gelden tot 19 december 2021.

Op onze boten kunt u warm en veilig genieten van de sfeervolle stad. De kale bomen zorgen voor extra goed zicht op de mooie grachtenpanden, de kerstversieringen zorgen voor een sfeervol aanblik en met uw gezelschap prive op onze verwarmde salonboten vaart u aangenaam door de stad terwijl we u voorzien van een smakelijk hapje en drankje.

Zien we u binnenkort ook bij ons aan boord?! Lees hier meer over de Corona maatregelen tijdens uw vaartocht

Continue Reading

Voucher actie

Helaas kunnen we op dit moment niet doen wat we anders met zoveel liefde en plezier doen;  U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam. Omdat we uitkijken naar 2021 waarin we weer mooie vaartochten met u kunnen gaan maken hebben we een speciale actie;

Koop nu een voucher en kom (straks) met ons varen!

Continue Reading