Voucher actie

Helaas kunnen we op dit moment niet doen wat we anders zo graag met zo veel liefde doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam’.

Uw en de gezondheid en veiligheid van onze schippers/hostessen is echter het belangrijkste. We volgen daarom de adviezen van het RIVM en varen voorlopig niet.

Hoe kunt u ons, onze leveranciers en schippers/hostessen (veelal ZZP’ers) helpen? Hiervoor hebben we een bijzondere actie bedacht! Koop nu een voucher t.w.v. € 250,- en kom (straks) met ons varen! 

Continue Reading

COVID-19 update

Vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus (Corona) hebben we besloten om tot nader order geen vaartochten uit te voeren. 

Continue Reading

In de media…

Vandaag in de National Geographic een artikel over elektrisch varen in Amsterdam! Trots dat wij hierin worden genoemd. We geven graag het voorbeeld dat varen op mooie (historische) boten mogelijk is!

Continue Reading

Aftermovie!

Het Amsterdam Light Festival is weer voorbij… Wat hebben we weer kunnen genieten van de prachtige kunstwerken en de bijzondere sfeer op het water! Geniet nog even na met deze AfterMovie!

Continue Reading