AB 4
AB 9
AB 3
ANNE BONNEY 2 - Homepage Slider

ANNE BONNEY

De Anne Bonney glijdt geruisloos en 100% emissievrij door Amsterdam. Perfect wanneer u Amsterdam wilt bewonderen vanaf het water, maar niet alle tijd van de wereld hebt. Op open water vaart Anne Bonney u razendsnel van bijvoorbeeld Eye filmmuseum naar de Harbour Club.

Anne Bonney biedt ruimte aan 4 personen en brengt u vlot en in stijl naar het Tsaar Peter huis in Zaandam, de historische havenplaats Marken of het statige Ouderkerk aan de Amstel.

De Anne Bonney is een historische boot. Ten tijde van de drooglegging in de Verenigde Staten werden bootleggers als de Anne Bonney ingezet voor de rumsmokkel. Dit verraadt iets over het avontuurlijke karakter en de snelheid van de Anne Bonney. Anne Bonney was de eerste vrouwelijke zeerover. Met haar behendigheid en vernuft heerste ze over de zeven zeeën. Ze werd gevreesd en bewonderd door vele zeevaarders. De Anne Bonney is geïnspireerd op het ontwerp van de Hackercraft van ontwerper Zimmer: een zeewaardige, lichtgewicht aluminium romp die voorzien is van een prachtig mahoniehouten dek.

E-boats heeft de motor van de Anne Bonney geheel elektrisch gemaakt, waardoor u optimaal en emissievrij kunt genieten van uw tocht over de Amsterdamse grachten. Vanzelfsprekend is de Anne Bonney voorzien van luxe gemakken als champagnekoeling, toilet en een muziekinstallatie.

Praktische informatie

Borrel: 3 personen
Transfer: 4 personen

Catering: In verband met de beperkte ruimte aan boord, horen we graag uw drank en/of hapjes keuze uiterlijk 2 dagen voor de vaartocht. We zorgen ervoor dat de drankjes koel voor u aan boord staan. De hapjes halen we tijdens de vaartocht voor u op. We informeren u graag over de keuzemogelijkheden.

Op- en afstappen: U kunt aan- en van boord gaan kan bij elke openbare steiger binnen de Grachtengordel (Singel, Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, Singelgracht). Centrale en handige opstaplocaties zijn het Homomonument (Jordaan) en Koepelkerk (nabij Centraal Station).

Indien u liever ergens anders opstapt is dit ook mogelijk. Bij uw aanvraag zullen wij u informeren over de mogelijkheden en meerkosten.

Prijzen

VaarduurPrijs incl. BTW
1.5 uur€ 415,-
2 uur€ 525,-
Elk volgend half uur€ 110,-

Op feestdagen gelden andere tarieven

Geen verborgen kosten: tarieven zijn inclusief privé boot, schipper, op- en afstappen binnen de Grachtengordel. Prijs is inclusief BTW en exclusief vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Scroll naar boven