Anne Bonney

De Anne Bonney glijdt geruisloos en 100% emissievrij door Amsterdam. Perfect wanneer u Amsterdam wilt bewonderen vanaf het water, maar niet alle tijd van de wereld hebt. Op open water vaart Anne Bonney u razendsnel van bijvoorbeeld Eye filmmuseum naar de Harbour Club.

Anne Bonney biedt ruimte aan 4 personen en brengt u vlot en in stijl naar het Tsaar Peter huis in Zaandam, de historische havenplaats Marken of het statige Ouderkerk aan de Amstel.

De Anne Bonney is een historische boot. Ten tijde van de drooglegging in de Verenigde Staten werden bootleggers als de Anne Bonney ingezet voor de rumsmokkel. Dit verraadt iets over het avontuurlijke karakter en de snelheid van de Anne Bonney. Anne Bonney was de eerste vrouwelijke zeerover. Met haar behendigheid en vernuft heerste ze over de zeven zeeën. Ze werd gevreesd en bewonderd door vele zeevaarders. De Anne Bonney is geïnspireerd op het ontwerp van de Hackercraft van ontwerper Zimmer: een zeewaardige, lichtgewicht aluminium romp die voorzien is van een prachtig mahoniehouten dek.

E-boats heeft de motor van de Anne Bonney geheel elektrisch gemaakt, waardoor u optimaal en emissievrij kunt genieten van uw tocht over de Amsterdamse grachten. Vanzelfsprekend is de Anne Bonney voorzien van luxe gemakken als champagnekoeling, toilet en een muziekinstallatie.

Prijzen

Vaarduur Prijs
1.5 uur € 350
2 uur € 470
2.5 uur € 565
Elk volgend half uur € 95

Betaalmethode: vooraf vragen wij een aanbetaling van 50% van de vaarkosten. Daarmee wordt de reservering definitief. Het restant kan op de dag zelf contant of met pin/credit card (alle kaartsoorten behalve American Express) betaald worden.

Geen verborgen kosten: onze boothuurtarieven zijn inclusief schipper, BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Praktische informatie

Op- en afstappen: op- en afstappen zonder meerkosten kan bij elke openbare steiger binnen het centrum (grachtengordel/Wallengebied).

Centrale en handige opstapplaatsen zijn de Jordaan (Homomonument of de Herenmarkt) en nabij het Centraal Station (Schreierstoren).

Indien u liever buiten het centrum opstapt, dat kan ook. Bij uw aanvraag zullen wij u dan informeren over de meerkosten.

Reservering aanvragenTerug naar botenoverzicht