Zonneboot

De Zonneboot vaart u als een zonnekoning door Amsterdam. Deze luxe salonboot op zonne-energie biedt ruimte aan 12 personen en is van alle comfort voorzien.

Bij zonnig weer of in de regen, op dit pronkstuk beleeft u schitterende momenten.

Burgemeester Patijn van Amsterdam doopte in 1996 dit zusje van de salonboot Admiraal Heijn. De Zonneboot is een aantal jaren geleden geheel gerestaureerd en van nieuw comfort voorzien waaronder een toilet en een schuifdak.

Als de zon plotseling doorbreekt opent het dak binnen enkele seconden en bij een onverwachtse bui zit u comfortabel en droog en kan de verwarming aan.

Prijzen

Vaarduur Prijs
1 uur* € 250
1.5 uur* € 330
2 uur € 410
2.5 uur € 490
3 uur € 570
Elk volgend half uur € 80

*Alleen mogelijk op doordeweekse dagen tot 18.00 uur.

Betaalmethode: vooraf vragen wij een aanbetaling van 50% van de vaarkosten. Daarmee wordt de reservering definitief. Het restant kan op de dag zelf contant of met pin/credit card (alle kaartsoorten behalve American Express) betaald worden.

Geen verborgen kosten: onze boothuurtarieven zijn inclusief schipper, BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Praktische informatie

Op- en afstappen: op- en afstappen zonder meerkosten kan bij elke openbare steiger binnen het centrum (grachtengordel/Wallengebied).

Centrale en handige opstapplaatsen zijn de Jordaan (Homomonument of de Herenmarkt) en nabij het Centraal Station (Schreierstoren).

Indien u liever buiten het centrum opstapt, dat kan ook. Bij uw aanvraag zullen wij u dan informeren over de meerkosten.

Reservering aanvragenTerug naar botenoverzicht