Prijzen

Vaarduur Prijs incl. BTW
1 uur * € 270,-
1.5 uur € 360,-
2 uur € 450,-
Elk volgend half uur € 90,-

Halve dag (4 uur) € 770,-
Hele dag (8 uur) € 1375,-

* Alleen mogelijk op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17:00 uur

Geen verborgen kosten: Tarieven zijn inclusief privé boot, schipper, op- en afstappen binnen de Grachtengordel. Prijs is inclusief BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Reserveer nuTerug naar overzicht

De Zonneboot vaart u als een zonnekoning door Amsterdam. De salonboot is voorzien van een groot schuifdak. Als de zon plotseling doorbreekt opent het dak binnen enkele seconden en bij een onverwachte bui zit u comfortabel en droog en kan de verwarming aan. De Zonneboot is daarom de ideale salonboot om op het water van de stad te genieten!

De Zonneboot is het zusje van de salonboot Admiraal Heijn. Qua uiterlijk gelijk met een prachtige Mahoniehouten opbouw, facet geslepen ramen en klassieke details zoals het teakhouten dek. De indeling op de Zonneboot is echter anders waardoor het een ruim zitgedeelte heeft, uitgebreide scheepsbar en voorzien is van toilet.

Natuurlijk vaart de Zonneboot duurzaam en elektrisch, waardoor het stil en comfortabel varen is op de grachten. We voorzien u daarbij graag van hapjes en drankjes maar ook is het mogelijk om uw eigen catering en dranken mee te nemen. We vragen hiervoor een kleine vergoeding als kurkengeld en schoonmaakkosten.

De Zonneboot is de ideale salonboot voor de vrijdagmiddagborrel met collega’s. Als u iets te vieren heeft of gewoon voor een gezellige vaartocht met familie en vrienden. Bij zonnig weer of in de regen, op dit pronkstuk beleeft u schitterende momenten.

Reserveer nuTerug naar overzicht

Capaciteit

 • Borrel: 12 personen
 • Buffet: 6 personen
 • Lunch / Diner: 6 personen
 • Transfer: 12 personen

 • Praktische informatie

  Op- en afstappen: U kunt aan- en van boord gaan kan bij elke openbare steiger binnen de Grachtengordel (Singel, Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, Singelgracht). Centrale en handige opstaplocaties zijn het Homomonument (Jordaan) en Koepelkerk (nabij Centraal Station).

  Indien u liever ergens anders opstapt is dit ook mogelijk. Bij uw aanvraag zullen wij u informeren over de mogelijkheden en meerkosten.

  Reserveren: We vragen om een aanbetaling van 50% van de kosten om de reservering van de vaartocht definitief te maken. Hiervoor versturen we u een aanbetalingsfactuur. De aanbetaling kunt u via een beveiligde online omgeving voldoen met bekende betaalmethodes als iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay etc. Het restantbedrag en eventuele drank en catering kan op de dag zelf aan boord betaald worden, contant of met pin/creditcard (MasterCard of Visa).