Amsterdam Boat Center - Sloep Amigo-4
Amsterdam Boat Center - Sloep Amigo-2
Amsterdam Boat Center - Sloep Amigo-5
Amsterdam Boat Center - Sloep Amigo-3

Open Sloep Amigo

Beleef de stad met vrienden, familie of collega’s tijdens een vaartocht in een open boot: sloep Amigo. Door de elektrische aandrijving vaart deze sloep schoon en geruisloos. Daarnaast is aan alle comfort gedacht, er is zelfs een elektrisch toilet aan boord.

Desgewenst verzorgen wij drankjes en hapjes; zelf meenemen mag ook! De Amigo is uitermate geschikt voor kleine én grote groepen en zeker met aangenaam weer de leukste boot in de Amsterdamse grachten.

Praktische informatie

Borrel: 25 personen
Lunch: 25 personen
Transfer: 30 personen

Op- en afstappen: U kunt aan- en van boord gaan kan bij elke openbare steiger binnen de Grachtengordel (Singel, Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, Singelgracht). Centrale en handige opstaplocaties zijn het Homomonument (Jordaan) en Koepelkerk (nabij Centraal Station).

Indien u liever ergens anders opstapt is dit ook mogelijk. Bij uw aanvraag zullen wij u informeren over de mogelijkheden en meerkosten.

Reserveren: We vragen om een aanbetaling van de boothuur om de reservering van de vaartocht definitief te maken. Hiervoor versturen we u een aanbetalingsfactuur. De aanbetaling kunt u via een beveiligde online omgeving voldoen met bekende betaalmethodes als iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay etc. Het restantbedrag en eventuele drank en catering kan op de dag zelf aan boord betaald worden, contant of met pin/creditcard (MasterCard of Visa).

Prijzen

VaarduurPrijs incl. BTW
1.5 uur€ 382,-
2 uur€ 464,-
Elk volgend half uur€ 116,-

Op feestdagen gelden andere tarieven

Geen verborgen kosten: Tarieven zijn inclusief privé boot, schipper, op- en afstappen binnen de Grachtengordel. Prijs is inclusief BTW en exclusief vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Scroll naar boven