Admiraal Heijn

Admiraal Heijn

Luxe elektrische salonboot

De Admiraal Heijn is een luxe, elektrische salonboot die ruimte biedt aan 12 personen. Salonboot Admiraal Heijn vaart al sinds 1996 100% emissievrij. De salonboot is gebouwd naar Venetiaans model en daarmee breder dan andere boten, zodat u elkaar binnen makkelijk passeert.

Ideaal om te zonnen op het fraaie teakhouten voordek en achterdek, maar ook gezellig bij typisch Hollands weer door de overdekte, verwarmde salon en de aanwezigheid van warme wollen dekens.

U vaart al met deze schitterende salonboot voor € 220. De prijs voor het eerste uur varen is € 220, daarna € 150 per uur.

Varen vanaf € 220 (tot maximaal 12 personen)

Reserveer nu Meer informatie

Zonneboot

Zonneboot

Luxe elektrische salonboot

De Zonneboot vaart u als een zonnekoning door Amsterdam. Deze luxe salonboot op zonne-energie biedt ruimte aan 12 personen en is van alle comfort voorzien. Bij zonnig weer of in de regen, op dit pronkstuk beleeft u schitterende momenten.

Burgemeester Patijn van Amsterdam doopte in 1996 dit zusje van de salonboot Admiraal Heijn. De Zonneboot is een aantal jaren geleden geheel gerestaureerd en van nieuw comfort voorzien waaronder een toilet en een schuifdak.

Als de zon plotseling doorbreekt opent het dak binnen enkele seconden en bij een onverwachtse bui zit u comfortabel en droog en kan de verwarming aan.

U vaart al met deze schitterende salonboot voor € 250. De prijs voor het eerste uur varen is € 250, daarna € 160 per uur.

Varen vanaf € 250 (tot maximaal 12 personen)

Reserveer nu Meer informatie

Anne Bonney

Anne Bonney

Stijlvolle elektrische open boot

De Anne Bonney glijdt geruisloos en 100% emissievrij door Amsterdam. Perfect wanneer u Amsterdam wilt bewonderen vanaf het water, maar niet alle tijd van de wereld hebt. Op open water vaart Anne Bonney u razendsnel van bijvoorbeeld Eye filmmuseum naar de Harbour Club.

Anne Bonney biedt ruimte aan 4 personen en brengt u vlot en in stijl naar het Tsaar Peter huis in Zaandam, de historische havenplaats Marken of het statige Ouderkerk aan de Amstel.

U vaart al met deze schitterende open boot voor € 350. Het uurtarief voor deze boot is € 235 en de minimum vaartijd is 1,5 uur.

Varen vanaf € 350 (tot maximaal 4 personen)

Reserveer nu Meer informatie

Sloep Naut

Sloep Naut

Luxe elektrische sloep

Met deze exclusieve sloep wilt u gezien worden op de Amsterdamse grachten! Op de twee teakhouten lounge decks kunt u heerlijk ontspannen of een gelegenheid vieren met uw familie of vrienden. Door de elektrische aandrijving vaart u in alle rust door het Amsterdamse erfgoed, het enige wat u hoort is het rustig kabbelende water. Hierdoor is de Naut ook een ideale boot om uw zakelijke gasten op te ontvangen en te vergaderen of samen te genieten van de stad vanaf het water.

Deze sloep is perfect voor groepen tot 25 mensen, maar een net iets grotere groep is ook mogelijk. Er is een toilet aan boord en wij kunnen voor u alle drank en catering verzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is opstappen en genieten!

Varen vanaf € 450 (tot maximaal 25 personen)

Reserveer nu Meer informatie

Zelf varen

Zelf varen

Wil je liever zelf aan het roer staan?

Dan raden wij de kleine elektrische sloepjes aan van Boaty Bootverhuur en Boats4rent Sloepverhuur.

Boaty Boats4rent