Gelegenheden

Op de fluisterstille salonboten op elektriciteit is het goed netwerken en zaken doen. Varen is filevrij en dus arriveert u uitgerust en stressvrij op uw bestemming. Op kantoor, op een congres of beurs. Zo is de RAI per boot goed te bereiken. Nodig uw klanten uit aan boord van een luxe salonboot, voor een zakenontbijt, een zakenlunch of zakendiner. Of leer uw klanten en relaties op een ontspannen manier beter kennen tijdens een vrijdagmiddagborrel op de Amsterdamse grachten.

Een rondvaart door Amsterdam met collega’s is een fantastisch en comfortabel bedrijfsuitje bij elk weertype. Bij zon op het zonnedek, bij regen in de verwarmde salon. Er is een bar en toilet op de boot aanwezig en het is mogelijk om fingerfood of een compleet zesgangenmenu te bestellen. Uw medewerkers zullen zich Amsterdam vanaf het water nog lang herinneren en daar vaart u wel bij.

Een vaartocht door de Amsterdamse grachten is een extra feestelijke manier om uw verjaardag of jubileum te vieren of een reünie te houden. Proost samen met kinderen en kleinkinderen op uw oma’s 75e verjaardag, vier het 10-jarig jubileum van uw bedrijf met heerlijk gekoelde champagne of vaar samen met vrienden van toen of de familie door buurten en grachten waar allerlei herinneringen liggen.

Dineren in het decor van werelderfgoed? Het kan. De tafel aan boord van de luxe salonboot kan voor maximaal 6 personen gedekt worden. Kies voor een drie- of viergangenmenu of voor meerdere kleine gerechtjes per gang en laat u verrassen door de chef. Ook kunt u bij een restaurant van uw keuze gaan dineren terwijl wij op u wachten. Na een verfrissende borrel zet de schipper u af bij het restaurant en na het heerlijke diner vaart hij u onder het genot van een glas whisky of likeur naar huis of uw hotel.

Klik om de naar de culinair pagina te gaan.

Bent u van plan om uw geliefde op een bijzondere manier ten huwelijk te vragen? Geen geliefde heeft ooit nee gezegd op een huwelijksaanzoek aan boord van een luxe salonboot van E-boats. Op elektrisch aangedreven salonboten is kabbelend water het enige geluid dat u hoort en in plaats van dieselgeur hangt er romantiek in de lucht terwijl u vaart. Kies het perfecte moment tijdens een prive diner bij kaarslicht aan boord. Wij kunnen decoratie regelen, taart of gebak en een fotograaf. In overleg maken wij er een prachtig moment van.

Al onze schepen zijn officiële huwelijkslocaties in Amsterdam, stadsdeel Centrum .

De uitdrukking luidt niet voor niets: ‘in het huwelijksbootje stappen.’ Beleef uw trouwdag in Amsterdam met familie en vrienden aan boord van een luxe salonboot. De mooiste dag van uw leven begint met een huwelijksceremonie aan boord, waarna u varend vrienden en familie ontvangt tijdens een receptie op de Amsterdamse grachten. Met een glas champagne wordt er geproost, het wordt een dag om nooit te vergeten.

Copyright Foto: Evelien Hogers Fotografie

Copyright Evelien Hogers Fotografie

Tochten met E-boats zijn tochten op maat. Uw wensen staan voorop. Zoekt u inspiratie op het water? Hieronder een aantal bijzondere arrangementen en evenementen.

Private boat tour
U wordt ´s ochtends opgehaald bij uw hotel en de kapitein vaart u naar het Van Gogh Museum of de Hermitage, daarna luncht u aan boord of op een van de bijzondere terrassen aan het water, dan is het tijd om te winkelen in de Negen straatjes of de PC Hooftstraat, waarna u dineert bij the Harbourclub of het gezellige Hannekes Boom. Tussendoor nog even naar het Eye Filmmuseum of het grachtenfestival; het kan. Geen zorgen om taxi of openbaar vervoer. Plezier staat voorop. Varen met E-boats draait om genieten op het water.

Radio- en televisie
De boten van E-boats zijn het ideale décor voor interviews, films en documentaires, dankzij de stille elektrische aandrijving, de wendbaarheid van de boten en de mogelijke opstellingen.

Architectuur
Onder begeleiding van een professionele gids vaart u bijvoorbeeld naar het Oostelijk Havengebied, Oosterdok, Westerdok, IJ oevers en de Westergasfabriek.

Grachtenfestival
Het Grachtenfestival is een jaarlijks terugkerend festival met klassieke muziek op bijzondere locaties in de binnenstad van Amsterdam. Gedurende tien dagen is Amsterdam het podium voor jong Nederlands muzikaal talent en biedt het publiek een reis langs bijzondere locaties en verrassende muzikale belevenissen.

Amsterdam Light Festival
Het Amsterdam Light Festival doet Amsterdam letterlijk oplichten. Het is een jaarlijks terugkerend festival in december/januari en het zet de spotlight op de Amsterdamse binnenstad en haar grachten. Bezoekers kunnen genieten van de lichtsculpturen tijdens de Illuminade avondwandelroute of u kunt bij ons aan boord stappen en de lichtkunstwerken langs een speciaal uitgezette vaarroute bewonderen onder het genot van een drankje.

Scroll naar boven