AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL 2020-2021

Helaas zal er in de winter van 2020-2021 geen vaarroute zijn langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. In verband met het COVID-19 / Corona virus zijn de kunstwerken alleen wandelend te bekijken in de kerstvakantie periode van 10 december 2020 tot en met 3 januari 2021.

De Light Walk is een wandelbeleving waarbij je met de smartphone in de hand door theatermaker Lucas De Man wordt meegenomen langs bijzondere lichtkunst. Hij vertelt een verhaal bomvol humor en informatie over lichtkunst, natuur en de stad.

Hoewel er dus geen speciale route zal zijn langs de kunstwerken is de wandeling wel goed te combineren met een vaartocht. Kom lekker aan boord opwarmen met een kopje ertwensoep. Of ga voorafgaand aan de wandeling eerst met collega’s of familie borrelen bij ons aan boord. Lekker een hapje eten? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Ook zonder de kunstwerken is het genieten op de grachten in de wintermaanden. De boot is aangenaam verwarmd en gezellig knus. De bruggen zijn prachtig uitgelicht en de verlichte grachtenpanden geven een bijzondere sfeer op het water.

Hieronder enkele van onze arrangementen. De bootkeuze is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap, catering wensen en de 1,5 meter afstandsregels maar geschikt voor groepen van 2 tot 16 personen.

BORREL ARRANGEMENT vanaf € 40,00 per persoon INCL. BTW

KOEK-EN-ZOPIE ARRANGEMENT vanaf € 45,00 per persoon INCL. BTW

BUFFET ARRANGEMENT vanaf € 60,00 per persoon INCL. BTW

DINER ARRANGEMENT vanaf € 110,00 per persoon INCL. BTW

Uiteraard kunt u ook uw vaartocht zelf samenstellen met uw keuze voor een privé boot, catering (hapjes, buffet, diner) en drankjes.

Offerte aanvragen
Official Partner 2019 - 2020

De foto’s zijn afbeeldingen van de kunstwerken van de 8e editie, gemaakt door fotograaf Janus van den Eijnden in opdracht van het Amsterdam Light Festival. Voor de komende editie is nog niet bekend welke kunstwerken u kunt bekijken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheden voor een vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival. We informeren u graag! Wilt u meer weten over het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier alle informatie.