AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL 2021-2022

Varen met de huidige corona maatregelen

De huidige maatregelen betekenen dat we tot en met 18 december 2021 tot 17:00 uur mogen varen. Het Light Festival daardoor missen? Nee, dat hoeft niet! De kunstwerken gaan alsnog de stad verlichten. Kom met ons varen in de ochtend tussen 07:00 – 09:00 uur of in de middag tussen 15:00 – 17:00 uur.

Heerlijk wakker worden op het water… Terwijl de stad langzaam ontwaakt varen we op onze verwarmde salonboten een route langs de prachtige kunstwerken. Genieten van de rust, in fijn gezelschap met een heerlijk kopje koffie of thee aan boord. Een croissantje erbij? Of een uitgebreid ontbijt aan boord? We regelen het graag!

Liever in de middag varen? Ook dat doen we graag met u. De kunstwerken worden al om 15:00 uur aangezet. Terwijl de avondschemering valt ziet u de kunstwerken aan u voorbij gaan. Aan boord maken we het extra gezellig met een borrelhapje en drankje. Zo komen we de wintermiddagen aangenaam door…

Aan boord hoeft u op vertoond van een geldige QR bewijs geen mondkapje op, wel is 1,5 meter afstand houden verplicht indien uw gezelschap geen huishouden betreft. Er is hierdoor een beperkte capaciteit aan boord.

We informeren u graag over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Jubileum editie ‘Celebrate Light’

Beleef de highlights van tien jaar Amsterdam Light Festival! Van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire lichtkunstwerken van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren.  

Deze jubileumeditie staat in het teken van ‘Celebrate Light’. Een toepasselijk thema dat een terugblik biedt op tien jaar lichtkunst en de band met de stad, inwoners en bezoekers aanhaalt. In totaal zal er een twintigtal lichtkunstwerken langs de route worden geplaatst. De mooiste lichtkunstwerken van het afgelopen decennium met de stad Amsterdam als canvas; Editie #10 wordt er eentje om niet te missen.

Na 19 december…

We hopen dat na 19 december 2021 we het festival weer dagelijks kunnen beleven op de normale tijden van 17.00 tot 23.00 uur. U kunt alvast een vrijblijvende optie nemen voor een vaartocht. Het Amsterdam Light Festival duurt in ieder geval nog tot 23 januari 2022.

We hebben enkele arrangementen voor u samengesteld maar maken ook graag een offerte op maat voor u!

BORREL ARRANGEMENT vanaf € 45,00 per persoon INCL. BTW

KOEK-EN-ZOPIE ARRANGEMENT vanaf € 52,50 per persoon INCL. BTW

BUFFET ARRANGEMENT vanaf € 75,00 per persoon INCL. BTW

DINER ARRANGEMENT vanaf € 125,00 per persoon INCL. BTW

Offerte aanvragen

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheden voor een vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival. We informeren u graag! Wilt u meer weten over het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier alle informatie.