AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL 2022-2023

Helaas viel de jubileum editie van het Amsterdam Light Festival afgelopen winter (2021-2022) in het water. Het was door de corona maatregelen niet, of beperkt, mogelijk om vaartochten langs de kunstwerken van het festival te maken.

Gelukkig hebben we nog een aantal vaartochten met gasten in de vroege ochtenduren kunnen maken. We vonden het heel indrukwekkend om door een stille, prachtige stad ‘s morgens om 07:00 uur in alle rust over het kabbelende water langs de prachtige kunstwerken te varen. Maar het is spijtig dat we zoveel mensen hebben moeten teleurstellen.

We kijken daarom enorm uit naar de volgende editie. Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 zal de 11 editie van het Amsterdam Light Festival met kunstwerken in het thema van ‘In Search of the Miraculous’ de stad weer verlichten. Zodra er meer bekend is over de volgende editie informeren we hier op onze website. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, heeft u vragen of opmerkingen of wilt u alvast een vaartocht reserveren? Neem gerust contact met ons op, we informeren u graag!

Meer informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheden voor een vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival. We informeren u graag! Wilt u meer weten over het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier alle informatie.