Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 organiseren we speciale rondvaarten langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Dit jaar staan voor een groot deel de kunstwerken op andere locaties in de stad en varen we een nieuwe route. Het thema van de 8ste editie van het is Disrupt! (ontregeling). Om u een indruk te geven van de mogelijkheden tijdens het Amsterdam Light Festival hebben we enkele arrangementen samengesteld.

BORREL ARRANGEMENT € 41,50 per persoon INCL. BTW

KOEK-EN-ZOPIE ARRANGEMENT € 51,50 per persoon INCL. BTW

BUFFET ARRANGEMENT € 75,00 per persoon INCL. BTW

DINER ARRANGEMENT € 165,00 per persoon INCL. BTW

Reservering aanvragen

Uiteraard kunt u ook uw vaartocht zelf samenstellen met uw keuze voor boot, catering en drankjes. Om de kunstwerken goed te kunnen bekijken adviseren we een vaarduur van 1,5 a 2 uur.

De Admiraal Heijn is geschikt voor groepen tot 8 personen.
De prijs voor 1,5 uur varen bedraagt € 295,-. Voor 2 uur varen € 370,-.
Lees hier meer over de Admiraal Heijn.

De Zonneboot is ruim genoeg voor groepen tot 12 personen.
De prijs voor 1,5 uur varen is € 330,-, bij een vaarduur van 2 uur € 410,-.
Lees hier meer over de Zonneboot.

Bent u met een grotere groep? Onze nieuwe salonboot de Pax is geschikt voor groepen tot 35 personen. Lees hier meer over de Pax.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheden voor een vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival. We informeren u graag! Wilt u meer weten over het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier alle informatie.

Official Partner 2019 - 2020