AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL 2021-2022

Beleef de highlights van tien jaar Amsterdam Light Festival! Van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire lichtkunstwerken van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren.  

Deze jubileumeditie staat in het teken van ‘Celebrate Light’. Een toepasselijk thema dat een terugblik biedt op tien jaar lichtkunst en de band met de stad, inwoners en bezoekers aanhaalt. In totaal zal er een twintigtal lichtkunstwerken langs de route worden geplaatst. De mooiste lichtkunstwerken van het afgelopen decennium met de stad Amsterdam als canvas; Editie #10 wordt er eentje om niet te missen.

Het festival is dagelijks te beleven van 17.00 tot 23.00 uur

Hieronder enkele van onze arrangementen. De bootkeuze is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap, uw catering wensen en beschikbaarheid.

BORREL ARRANGEMENT vanaf € 45,00 per persoon INCL. BTW

KOEK-EN-ZOPIE ARRANGEMENT vanaf € 52,50 per persoon INCL. BTW

BUFFET ARRANGEMENT vanaf € 75,00 per persoon INCL. BTW

DINER ARRANGEMENT vanaf € 125,00 per persoon INCL. BTW

Uiteraard kunt u ook uw vaartocht zelf samenstellen met uw keuze voor een privé boot, catering (hapjes, buffet, diner) en drankjes, we maken dan een offerte op maat voor u!

Offerte aanvragen

De foto’s zijn afbeeldingen van de kunstwerken van de 8e editie, gemaakt door fotograaf Janus van den Eijnden in opdracht van het Amsterdam Light Festival, en geeft u een indruk van het Light Festival.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheden voor een vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival. We informeren u graag! Wilt u meer weten over het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier alle informatie.