• Voorpagina1gk Is 89
 • Voorpagina6gk Is 89
 • Voorpagina5gk Is 89
 • Voorpagina3gk Is 89 2
 • Voorpagina2gk Is 89

Admiraal Heijn

Admiraal Heijn

LUXE ELEKTRISCHE SALONBOOT
Max. 12 personen
Zonneboot

Zonneboot

LUXE ELEKTRISCHE SALONBOOT
Max. 12 personen
Pax

Pax

LUXE ELEKTRISCHE SALONBOOT
Max. 35 personen
Anne Bonney

Anne Bonney

STIJLVOLLE ELEKTRISCHE OPEN BOOT
Max. 4 personen

Welkom

Stap aan boord en geniet van Amsterdam vanaf het water.


Voucher actie

Voucher actie

We zijn blij dat we vanaf 1 juni weer kunnen! Dat we weer mogen doen wat we het allerliefste doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam’.

Het is nu nog stil in de stad en op de grachten. Het zal voorlopig ook nog rustig blijven. Als de samenleving langzaam weer op gang komt en we verder gaan in het nieuwe normaal, een 1,5 meter samenleving.

Versoepeling van de maatregelen betekent gelukkig ook dat dat we weer alle mooie, gezellige, bijzondere momenten, zoals het verjaardagsfeestje, jubileum, vrijdagmiddagborrel of romantische diner, samen in goede gezondheid kunnen vieren.

Deze speciale momenten kunnen op onze salonboten goed binnen de huidige regels en maatregelen op een bijzondere en feestelijke manier gevierd worden.

Omdat we blij zijn dat we weer met elkaar kunnen genieten van onze schitterende stad vanaf het water, hebben we een bijzondere actie.

Koop nu een voucher en kom (straks) met ons varen!

COVID-19 update

Vanaf 1 juni a.s. kunt u onze boten weer door de grachten zien varen! We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening en informeren u graag binnenkort verder op deze website en middels onze nieuwsbrief.


Bekijk meer nieuws
Gelegenheden stack

Stap aan boord en geniet van Amsterdam vanaf het water.

Welkom aan boord van de elegante boten van E-boats. Een klasse apart op de Amsterdamse grachten. Uw persoonlijke wensen staan voorop tijdens het varen met E-boats. Ervaar de weldadige rust van het varen op een boot met een stille, reukloze electromotor. Een herinnering om nog lang aan terug te denken.

Niets is mooier dan in goed gezelschap door de Amsterdamse grachten varen. U zult uw gasten een bijzonder moment bezorgen en hen Amsterdam op zijn mooist laten ervaren. E-boats is vriendelijk en flexibel. ‘s Morgens als de stad ontwaakt laten wij u graag de lekkerste appeltaart van Amsterdam proeven of verrassen wij u met een bezoek aan een verborgen hofje. Op een zwoele namiddag kunnen wij de Amstel opvaren, waar u getuige bent van een vrolijk schouwspel van boten, historische panden en ontspannen mensen. Bij het losbarsten van het nachtleven kunnen wij u naar uw favoriete restaurant of club brengen.

Bekijk meer gelegenheden
 • Borrel

  Gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje.

 • Huwelijk

  Stap letterlijk in het huwelijksbootje.

 • Diner

  Dineren met werelderfgoed als achtergrond.

Velen gingen u voor...

 • "Echt een geweldige beleving op deze prachtige boot gehad. Met daarbij ook nog eens een zeer kundige en gezellige kapitein. En als kers op de taart een heerlijk drie gangen diner met champagne. Echt een aanrader!"

  Lesley - 24 juni 2017
 • "Een absolute aanrader, deze reder. De boot is een plaatje, mooi onderhouden en de schipper de gastvrijheid zelve. Haalde ons precies op tijd op, op de door ons gevraagde lokatie en gaf tijdens de tocht aan ieder die dat leuk vond tekst en uitleg. Binnen was het warm en gezellig en met ons zelf verzorgde diner hebben we een heerlijke intieme avond voor 7 personen gehad."

  Monica - 15 november 2015
 • "Charmante elektrische boot voor max 11 personen en een kapitein die je graag alles uitlegt onderweg. De flessen stonden koud, het weer was geweldig en de route die hij nam was net wat leuker dan wat rondvaartboten doen omdat het wendbare bootje makkelijk de kleinere grachten kan nemen. Wij werden keurig op tijd bij het restaurant afgezet."

  Marcel - 3 oktober 2012