The Love Boat

The Love Boat

Water en liefde gaan heel goed samen en dus starten we met een nieuw concept… Vind je liefde op het water…We bieden een ontspannen borrel en rondvaart aan met maximaal tien singles van jouw leeftijd.

De avond start met een korte voordracht over de liefde door fotograaf Mascha Jansen uit haar boek Mr. Right, een tekst van filosoof Jan Drost, schrijver van Het Romantisch misverstand. Daarna krijg je de kans om alle singles aan boord te leren kennen. Je rouleert tijdens de vaartocht van plek zodat je meerdere personen spreekt en hebt zo’n 15 – 20 minuten om een leuk gesprek te voeren. Geef aan het einde van de vaartocht discreet je match aan via een klein kaartje dat je in de schipperspet doet. Dan koppelen we jullie via de e-mail aan elkaar.

Woensdag 9 september 2020
Leeftijdsgroep 40-60 jaar

Woensdag 16 september 2020
Leeftijdsgroep 25-40 jaar

19:00 – 21:00 uur
Prijs € 75,- per persoon inclusief BTW

Tijdens de vaartocht zijn hapjes en drankjes inbegrepen.
De boot zal 15 minuten voor vertrek klaar liggen bij de Europarking / Restaurant de Waterkant.

Ook mee op de Love Boat? Aanmelden kan door per mail contact met ons op te nemen, info@e-boats.nl. Geef hierbij aan welke datum je mee wilt varen. We informeren je dan graag verder!

Ook een keer mee varen, maar kan je niet op een van deze data? Houd onze website in de gaten voor nieuwe data of neem contact met ons op, we informeren je dan graag wanneer we weer nieuwe data hebben.

Scroll naar boven