Admiraal Heijn

De Admiraal Heijn is een luxe, elektrische salonboot die ruimte biedt aan 12 personen. Salonboot Admiraal Heijn vaart al sinds 1996 100% emissievrij. De salonboot is gebouwd naar Venetiaans model en daarmee breder dan andere boten, zodat u elkaar binnen makkelijk passeert.

Ideaal om te zonnen op het fraaie teakhouten voordek en achterdek, maar ook gezellig bij typisch Hollands weer door de overdekte, verwarmde salon en de aanwezigheid van warme wollen dekens.

De Admiraal Heijn is stil en comfortabel. Hoog genoeg om in te staan, laag genoeg om zelfs onder de laagste bruggen te varen. De facetgeslepen ramen bieden goed zicht op Amsterdam en de comfortabele zitplaatsen en exclusieve catering maken uw vaart compleet.

De Admiraal Heijn is groot genoeg voor een zakendiner en klein genoeg voor een romantische tocht voor twee geliefden. Huwelijksaanzoeken aan boord van deze salonboot zijn allemaal met JA beantwoord.

Op de salonboot Admiraal Heijn kunt u optimaal genieten van uw moment op het water en wordt u niet gestoord door ronkende dieselmotoren of stinkende uitlaatgassen.

Prijzen

Vaarduur Prijs
1 uur* € 220
1.5 uur* € 295
2 uur € 370
2.5 uur € 445
3 uur € 520
Elk volgend half uur € 75

*Alleen mogelijk op doordeweekse dagen tot 18.00 uur.

Betaalmethode: vooraf vragen wij een aanbetaling van 50% van de vaarkosten. Daarmee wordt de reservering definitief. Het restant kan op de dag zelf contant of met pin/credit card (alle kaartsoorten behalve American Express) betaald worden.

Geen verborgen kosten: onze boothuurtarieven zijn inclusief schipper, BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Praktische informatie

Op- en afstappen: op- en afstappen zonder meerkosten kan bij elke openbare steiger binnen het centrum (grachtengordel/Wallengebied).

Centrale en handige opstapplaatsen zijn de Jordaan (Homomonument of de Herenmarkt) en nabij het Centraal Station (Schreierstoren).

Indien u liever buiten het centrum opstapt, dat kan ook. Bij uw aanvraag zullen wij u dan informeren over de meerkosten.

Reservering aanvragenTerug naar botenoverzicht