Prijzen

Vaarduur Prijs incl. BTW
1 uur * € 240,-
1.5 uur € 325,-
2 uur € 410,-
Elk volgend half uur € 85,-

Halve dag (4 uur) € 715,-
Hele dag (8 uur) € 1265,-

* Alleen mogelijk op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17:00 uur
 • Op feestdagen gelden andere tarieven
 • Geen verborgen kosten: Tarieven zijn inclusief privé boot, schipper, op- en afstappen binnen de Grachtengordel. Prijs is inclusief BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

  Boek nuTerug naar overzicht

  De Admiraal Heijn is de eerste elektrische salonboot van Amsterdam. Zo bijzonder dat ze in 1996 werd gedoopt door toenmalige burgemeester Patijn.

  De salonboot is gebouwd naar Venetiaans model en daarmee breder dan andere boten, zodat u elkaar binnen makkelijk passeert. Hoog genoeg om in te staan, laag genoeg om zelfs onder de laagste bruggen te varen. We kunnen u daarom een bijzondere vaartocht door de Jordaan aanbieden waarbij we u graag alle kleine, onbekende grachten laten zien.

  De Admiraal Heijn is voorzien van een prachtige Mahoniehouten opbouw. De facet geslepen ramen bieden goed zicht op Amsterdam. Bij mooi weer geniet u op het fraaie teakhouten voordek en achterdek. Bij typisch Hollands weer is het in de Admiraal Heijn zeer aangenaam in de overdekte, verwarmde salon. Liever buiten genieten? We voorzien u graag van warme wollen dekens.

  De Admiraal Heijn is met haar salon ideaal voor een kleine zakelijke bijeenkomst, ruim genoeg voor een fantastische privé rondvaart om Amsterdam op haar best te ontdekken en intiem genoeg voor een romantische tocht voor twee geliefden. Huwelijksaanzoeken aan boord van deze salonboot zijn allemaal met JA beantwoord.

  We voorzien u tijdens de vaartocht graag van heerlijke drankjes en hebben uitgebreide cateringsopties. We informeren u graag over de mogelijkheden. Of laat ons uw wensen weten. We helpen u graag zodat u optimaal kunt genieten van uw moment op het water!

  Boek nuTerug naar overzicht

  Capaciteit

 • Borrel: 10 personen
 • Buffet: niet mogelijk
 • Lunch / Diner: 4 personen
 • Transfer: 12 personen

 • Praktische informatie

  Op- en afstappen: U kunt aan- en van boord gaan kan bij elke openbare steiger binnen de Grachtengordel (Singel, Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, Singelgracht). Centrale en handige opstaplocaties zijn het Homomonument (Jordaan) en Koepelkerk (nabij Centraal Station).

  Indien u liever ergens anders opstapt is dit ook mogelijk. Bij uw aanvraag zullen wij u informeren over de mogelijkheden en meerkosten.

  Reserveren: We vragen om een aanbetaling van 50% van de kosten om de reservering van de vaartocht definitief te maken. Hiervoor versturen we u een aanbetalingsfactuur. De aanbetaling kunt u via een beveiligde online omgeving voldoen met bekende betaalmethodes als iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay etc. Het restantbedrag en eventuele drank en catering kan op de dag zelf aan boord betaald worden, contant of met pin/creditcard (MasterCard of Visa).

   
  Boek nu Boek nu