PAX 3
Amsterdam Boat Center
Amsterdam Boat Center
Amsterdam Boat Center

Salonboot Pax

De Pax is gebouwd omstreeks 1918 en daarmee een van de oudste klassieke Amsterdam rondvaartboten. Ruim 2 jaar lang is de Pax met liefde en met aandacht voor de kleinste details verbouwd tot een prachtige salonboot.

De klassieke lijnen en elementen zijn behouden. Van binnen heeft de Pax een volledig nieuw interieur gekregen met prachtige messing en teakhout details. Door de elektrische aandrijving vaart u nu in alle stilte door het Amsterdamse erfgoed, het enige wat u hoort is het rustig kabbelende water.

Het dak kan in de zomer gedeeltelijk open en de ramen langszij kunnen volledig naar beneden. Op warme dagen heeft u op de Pax het gevoel alsof u op een luxe open boot vaart. In de winter zorgen we met de verwarming ervoor dat het aangenaam warm is. Dankzij de speciale gebogen dakramen heeft u altijd een fantastisch uitzicht!

De bar is voorzien van een uitgebreid assortiment aan dranken met een ruime keuze aan smakelijke wijnen. Ook heeft de Pax een toilet en kapstok aan boord.

De Pax is de ideale boot om uw zakelijke gasten op te ontvangen en te genieten van een luxe diner of om samen te genieten van de stad tijdens een informele borrel. Wij verzorgen graag de catering voor u; van borrelhapjes, high tea’s tot uitgebreide 5 gangen diner. Informeer ons over uw wensen en wij regelen het. Het enige wat u hoeft te doen is opstappen en genieten!

Praktische informatie

Borrel: 25 personen
Lunch / Diner / Buffet: 18 personen
Transfer: 30 personen

Op- en afstappen: U kunt aan- en van boord gaan kan bij elke openbare steiger binnen de Grachtengordel (Singel, Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, Singelgracht). Centrale en handige opstaplocaties zijn het Homomonument (Jordaan) en Koepelkerk (nabij Centraal Station).

Indien u liever ergens anders opstapt is dit ook mogelijk. Bij uw aanvraag zullen wij u informeren over de mogelijkheden en meerkosten.

Reserveren: We vragen om een aanbetaling van de volledige vaarkosten om de reservering van de vaartocht definitief te maken. Hiervoor versturen we u een aanbetalingsfactuur. De aanbetaling kunt u via een beveiligde online omgeving voldoen met bekende betaalmethodes als iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay etc. De drankjes en eventuele catering gaan op factuur na afloop van de vaartocht.

Prijzen

VaarduurPrijs incl. BTW
1.5 uur€ 550,-
2 uur€ 700,-
Elk volgend half uur€ 165,-
Halve dag (4 uur)€ 1360,-
Hele dag (8 uur)€ 2460,-

Op feestdagen gelden andere tarieven

Geen verborgen kosten: tarieven zijn inclusief privé boot, schipper en host(ess), op- en afstappen binnen de Grachtengordel. Prijs is inclusief BTW en exclusief vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Scroll naar boven