Lichtjes festival

Van 28 november t/m 19 januari vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Wilt u ook de route langs de kunstwerken varen?
We vertellen u graag over de mogelijkheden!

Dit jaar vindt voor de 8e keer het Amsterdam Light Festival plaats. Het thema van dit jaar is DISRUPT! Met de kunstwerken gebruiken kunstenaars uit de hele wereld licht om de aandacht te trekken, wakker te schudden of misschien wel een op andere gedachten te zetten. Sommigen transformeren met hun kunstwerk de bestaande architectuur in de stad, terwijl anderen juist het effect laten zien dat wij als mens hebben op de natuur en het klimaat. Hoe dit is vertaald in de kunstwerken? Zie hieronder alvast 2 impressies! (Het filmpje is een indruk van de editie van vorig jaar).

De kunstwerken staan op, in of langs de grachten en zijn het beste te bewonderen vanaf het water. Met onze salonboten kunt u genieten van een privé vaarttocht waarin u alle kunstwerken kunt bekijken. We hebben speciale arrangementen voor u samengesteld om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Maar u kunt ook zelf uw vaartocht samen te stellen. Kies uw boot, catering en drankjes en u geniet optimaal van dit bijzondere festival.

Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vragen? We denken graag met u mee!

Official Partner 2019 - 2020
Scroll naar boven