Voucher actie

We zijn blij dat we vanaf 1 juni weer kunnen! Dat we weer mogen doen wat we het allerliefste doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam’.

Het is nu nog stil in de stad en op de grachten. Het zal voorlopig ook nog rustig blijven. Als de samenleving langzaam weer op gang komt en we verder gaan in het nieuwe normaal, een 1,5 meter samenleving.

Versoepeling van de maatregelen betekent gelukkig ook dat dat we weer alle mooie, gezellige, bijzondere momenten, zoals het verjaardagsfeestje, jubileum, vrijdagmiddagborrel of romantische diner, samen in goede gezondheid kunnen vieren.

Deze speciale momenten kunnen op onze salonboten goed binnen de huidige regels en maatregelen op een bijzondere en feestelijke manier gevierd worden.

Omdat we blij zijn dat we weer met elkaar kunnen genieten van onze schitterende stad vanaf het water, hebben we een bijzondere actie.

Koop nu een voucher en kom (straks) met ons varen!

Voucher actie

U koopt bij ons een voucher voor € 250,-. De voucher is een jaar geldig en geeft u recht op 1,5 uur varen met onze salonboot de Admiraal Heijn of Zonneboot. Daarbij krijgt u als extra bedankje een fles prosecco tijdens de vaartocht van ons cadeau.

Hoe werkt het? Neem contact met ons op als u een voucher wilt kopen. Per telefoon op 020-7371269 of per email; info@e-boats.nl. U ontvangt van ons een factuur die u online kunt betalen (iDEAL, Creditcard, PayPal etc.) Na de aanbetaling ontvangt u van ons de voucher. Als u wilt komen varen kunt u met ons contact opnemen en de details voor vaardatum, tijd, opstaplocatie en aantal personen afstemmen. Als u hierbij aangeeft dat u een voucher van ons heeft gaan we dit met veel plezier voor u verzorgen. 

  • De voucher van €250,- is 1 jaar geldig na uitgifte.
  • 1,5 uur varen met Admiraal Heijn (normale prijs € 295,-) of Zonneboot (normale prijs € 330,-).
  • Privé boot inclusief schipper. 
  • Bootkeuze afhankelijk van groepsgrootte en beschikbaarheid. 
  • Fles prosecco cadeau.
  • U kunt zelf hapjes en drankjes meenemen of ons dit laten verzorgen.
  • Tijdens het Amsterdam Light Festival komt er een toeslag bij van € 7,- p.p. als afdracht aan de organisatie.
  • Liever met onze nieuwe grote salonboot de Pax of de Anne Bonney varen? U kunt dan de voucher gebruiken als kortingsbon. 
  • Actie loopt tot 31 mei 2020.

Neem direct contact met ons op!

Bedankt voor jullie steun!