AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL 2021-2022

Het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 2 december 2021 t/m 13 januari 2022. Het is al weer de 10e keer dat dit bijzondere festival georganiseerd wordt en het belooft een extra feestelijke jubileumeditie te worden. Op en langs de grachten zijn speciale lichtkunstwerken rondom het thema Celebrate Light! te zien.

Hieronder enkele van onze arrangementen. De bootkeuze is afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap, catering wensen en de 1,5 meter afstandsregels maar geschikt voor groepen van 2 tot 16 personen.

BORREL ARRANGEMENT vanaf € 40,00 per persoon INCL. BTW

KOEK-EN-ZOPIE ARRANGEMENT vanaf € 45,00 per persoon INCL. BTW

BUFFET ARRANGEMENT vanaf € 60,00 per persoon INCL. BTW

DINER ARRANGEMENT vanaf € 110,00 per persoon INCL. BTW

Uiteraard kunt u ook uw vaartocht zelf samenstellen met uw keuze voor een privé boot, catering (hapjes, buffet, diner) en drankjes.

Offerte aanvragen
Official Partner 2019 - 2020

De foto’s zijn afbeeldingen van de kunstwerken van de 8e editie, gemaakt door fotograaf Janus van den Eijnden in opdracht van het Amsterdam Light Festival. Voor de komende editie is nog niet bekend welke kunstwerken u kunt bekijken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de mogelijkheden voor een vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival. We informeren u graag! Wilt u meer weten over het Amsterdam Light Festival? Bekijk hier alle informatie.