WE VAREN TOT 17:00 UUR!

We zijn blij dat we nog steeds kunnen en mogen doen wat we zo graag met zoveel liefde en plezier doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam.

Helaas mogen we met de huidige maatregelen varen tot 17:00 uur. Met een geldige QR bewijs hoeft u aan boord geen mondkapje op maar er moet wel 1,5 meter afstand gehouden worden, behalve als het één huishouden betreft. Deze maatregelen gelden tot 19 december 2021.

Op onze boten kunt u warm en veilig genieten van de sfeervolle stad. De kale bomen zorgen voor extra goed zicht op de mooie grachtenpanden, de kerstversieringen zorgen voor een sfeervol aanblik en met uw gezelschap prive op onze verwarmde salonboten vaart u aangenaam door de stad terwijl we u voorzien van een smakelijk hapje en drankje.

Zien we u binnenkort ook bij ons aan boord?! Lees hier meer over de Corona maatregelen tijdens uw vaartocht

We zijn blij dat we nog steeds kunnen en mogen doen wat we zo graag met zoveel liefde en plezier doen; U een onvergetelijke ervaring bieden met mooie elektrische boten en lekker eten en drinken in onze prachtige stad Amsterdam. Uiteraard houden we ons daarbij wel aan de maatregelen voor uw en onze gezondheid.

Om de veiligheid van medewerkers en gasten voldoende te kunnen waarborgen tijdens de COVID-19 pandemie volgen we adviezen van het RIVM en de aanwijzingen en maatregelen van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio’s. Uitgangspunt is het zoveel mogelijk voorkomen van situaties met een risico op besmetting.

Op vertoon van een geldige QR code hoeft u aan boord geen mondkapje op, wel moet er onderling 1,5 meter afstand te worden gehouden tenzij het één huishouden betreft. Dit betekent dat we voorlopig op de Admiraal Heijn en de Zonneboot alleen met kleine groepjes kunnen varen en op de Pax, afhankelijk van de groepssamenstelling, tot ongeveer 20 personen.

We gaan flexibel om met eventuele wijzigingen en annuleringen van de vaartocht. We kunnen ofwel de vaartocht verplaatsen of we retourneren uw aanbetaling. Op deze manier kunt u gerust uw vaartocht bij ons reserveren.

Hierbij een overzicht van de maatregelen die we hebben genomen om tijdens de vaartocht uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. Ons volledige protocol kunt u onderaan de pagina downloaden.

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen;
  • Geef andere mensen geen hand;
  • Was regelmatig uw handen of gebruik desinfecterende handgel;
  • Graag niezen of hoesten in de elleboogholte;
  • Bij milde verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of als u of iemand anders uit uw huishouden koorts heeft kunt u niet mee aan boord.
  • Voor- en na elke vaartocht wordt de boot ontsmet met desinfecterende middelen.
  • De boot wordt regelmatig extra schoongemaakt. 
  • De schipper kan op verzoek een mondkapje dragen.

Bij het opstappen (en afstappen) dienen we er rekening mee te houden dat dit zo min mogelijk druk geeft op de Openbare Ruimte. We hebben daarom een aantal openbare steigers voor u geselecteerd die dicht bij parkeervoorzieningen gelegen zijn en ruim genoeg zodat u voldoende afstand kunt houden om veilig bij ons aan boord te kunnen gaan.

We hebben verschillende opties voor catering en dranken aan boord waarbij het uitgangspunt is zo min mogelijk contactmomenten en risico op besmetting zo klein mogelijk maken.  

Om contactmomenten zoveel mogelijk te voorkomen vragen we om de kosten zoveel mogelijk vooraf te voldoen. U ontvangt van ons een factuur die online betaald kan worden via bekende betaalmethodes als iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay etc.

Mocht de vaartocht om gezondheidsklachten van iemand binnen het gezelschap niet door kunnen gaan kijken we met u naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van de vaartocht. Indien verplaatsen niet mogelijk is ontvangt u de volledige aanbetaalde kosten retour. 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? We helpen u graag. Neem contact met ons op per telefoon of per email.