We zien u graag vanaf 9 juni!

Helaas mogen we met de huidige maatregelen nog geen vaartochten verzorgen. We hopen 9 juni (stap 3) onze deuren weer te kunnen openen en dat we dan weer volop met elkaar kunnen genieten op het water! Alvast een vaartocht reserveren? We informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard zijn we ook bereikbaar voor uw vragen en/of opmerkingen per email of telefonisch. Lees hier meer over de Coronaproof vaarmogelijkheden.

Om de veiligheid van medewerkers en gasten voldoende te kunnen waarborgen tijdens de COVID-19 pandemie volgen we adviezen van het RIVM en de aanwijzingen en maatregelen van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio’s. Uitgangspunt is het zoveel mogelijk voorkomen van situaties met een risico op besmetting.

Op dit moment mogen we volgens de huidige maatregelen nog geen vaartochten verzorgen. Wel kunt u alvast een aanvraag bij ons doen voor een vaartocht vanaf 9 juni 2021.

In het stappenplan van het RIVM zijn we bij stap 3 aan de beurt om onze deuren weer te kunnen openen na ruim 9 maanden gesloten te zijn geweest. Uiteraard is de opening afhankelijk van de besmettingscijfers de komende weken, maar aangezien wij en u vast ook, niet kunnen wachten om weer heerlijke vaartochten op het water te kunnen maken, kunt u alvast uw vaartocht bij ons reserveren.

We proberen uw vaartocht zo goed mogelijk binnen de geldende regels te organiseren. Hierbij moeten we rekening houden met dat varen met grote groepen in het begin nog niet mogelijk zal zijn en gezelschappen bestaande uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand moeten kunnen houden. Met onze vloot bestaande uit kleine en grote salonboten hebben we voor elke vaartocht een passende salonboot.

We gaan flexibel om met eventuele wijzigingen en annuleringen van de vaartocht. We kunnen ofwel de vaartocht verplaatsen of we retourneren uw aanbetaling. Op deze manier kunt u gerust uw vaartocht alvast bij ons reserveren.

Hierbij een overzicht van de maatregelen die we hebben genomen om tijdens de vaartocht uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. Ons volledige protocol kunt u onderaan de pagina downloaden.

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen;
  • Geef andere mensen geen hand;
  • Was regelmatig uw handen of gebruik desinfecterende handgel;
  • Graag niezen of hoesten in de elleboogholte;
  • Neus snuiten graag in een papieren zakdoekje en gooi deze direct weg.
  • Bij milde verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of als u of iemand anders uit uw huishouden koorts heeft kunt u niet mee aan boord.
  • Bij het aan en van boord gaan vragen we het gezelschap de handen te wassen met desinfecterend handzeep.
  • Voor- en na elke vaartocht wordt de boot ontsmet met desinfecterende middelen.
  • De boot wordt regelmatig extra schoongemaakt. 
  • De schipper kan op verzoek een mondkapje dragen.

Bij het opstappen (en afstappen) dienen we er rekening mee te houden dat dit zo min mogelijk druk geeft op de Openbare Ruimte. We hebben daarom een aantal openbare steigers voor u geselecteerd die dicht bij parkeervoorzieningen gelegen zijn en ruim genoeg zodat u voldoende afstand kunt houden om veilig bij ons aan boord te kunnen gaan.

We hebben verschillende opties voor catering en dranken aan boord waarbij het uitgangspunt is zo min mogelijk contactmomenten en risico op besmetting zo klein mogelijk maken.  

Om contactmomenten zoveel mogelijk te voorkomen vragen we om de kosten zoveel mogelijk vooraf te voldoen. U ontvangt van ons een factuur die online betaald kan worden via bekende betaalmethodes als iDEAL, Creditcard, PayPal, Apple Pay etc.

Mocht de vaartocht om gezondheidsklachten van iemand binnen het gezelschap niet door kunnen gaan kijken we met u naar de mogelijkheden voor het verplaatsen van de vaartocht. Indien verplaatsen niet mogelijk is ontvangt u de volledige aanbetaalde kosten retour. 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? We helpen u graag. Neem contact met ons op per telefoon of per email.