Pax - Nieuw in onze vloot!

De Pax is gebouwd omstreeks 1918 en daarmee een van de oudste klassieke Amsterdam rondvaartboten. Ruim 2 jaar lang is de Pax met liefde en met aandacht voor de kleinste details verbouwd tot een prachtige salon rondvaartboot. De klassieke lijnen en glazen dak zijn behouden maar van binnen heeft de Pax een volledig nieuw interieur gekregen. Door de elektrische aandrijving vaart u in alle rust door het Amsterdamse erfgoed, het enige wat u hoort is het rustig kabbelende water. Hierdoor is de Pax een ideale boot om uw zakelijke gasten op te ontvangen en te vergaderen of samen te genieten van de stad vanaf het water.

De Pax is perfect voor groepen tot 35 mensen, bij een zittend diner kunnen er 20 personen plaats nemen. Er is een uitgebreide bar en toilet aan boord. Wij verzorgen graag de catering voor u; van borrelhapjes, high tea’s tot uitgebreide 3 gangen diner. Het enige wat u hoeft te doen is opstappen en genieten!

Prijzen

Vaarduur Prijs
2 uur € 650
2.5 uur € 787,50
3 uur € 925
Elk volgend half uur € 137,50

Betaalmethode: vooraf vragen wij een aanbetaling van 100% van de vaarkosten. Daarmee wordt de reservering definitief. De drankjes en eventuele catering gaan op factuur na afloop van de vaartocht.

Geen verborgen kosten: onze boothuurtarieven zijn inclusief schipper, bediening, BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Praktische informatie

Op- en afstappen: op- en afstappen zonder meerkosten kan bij elke openbare steiger binnen het centrum (grachtengordel/Wallengebied).

Centrale en handige opstapplaatsen zijn de Jordaan (Homomonument of de Herenmarkt) en nabij het Centraal Station (Schreierstoren).

Indien u liever buiten het centrum opstapt, dat kan ook. Bij uw aanvraag zullen wij u dan informeren over de meerkosten.

Reservering aanvragenTerug naar botenoverzicht