Sloep Naut

Met deze exclusieve sloep wilt u gezien worden op de Amsterdamse grachten! Op de twee teakhouten lounge decks kunt u heerlijk ontspannen of een gelegenheid vieren met uw familie of vrienden. Door de elektrische aandrijving vaart u in alle rust door het Amsterdamse erfgoed, het enige wat u hoort is het rustig kabbelende water. Hierdoor is de Naut ook een ideale boot om uw zakelijke gasten op te ontvangen en te vergaderen of samen te genieten van de stad vanaf het water.

Deze sloep is perfect voor groepen tot 25 mensen, maar een net iets grotere groep is ook mogelijk. Er is een toilet aan boord en wij kunnen voor u alle drank en catering verzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is opstappen en genieten!

Prijzen

Vaarduur Prijs
2 uur € 450
2.5 uur € 550
3 uur € 645
Elk volgend uur € 195

Betaalmethode: vooraf vragen wij een aanbetaling van 50% van de vaarkosten. Daarmee wordt de reservering definitief. Het restant kan op de dag zelf contant of met pin/credit card (alle kaartsoorten behalve American Express) betaald worden.

Geen verborgen kosten: onze boothuurtarieven zijn inclusief schipper, BTW en vermakelijkheidsretributie (toeristenbelasting).

Praktische informatie

Op- en afstappen: op- en afstappen zonder meerkosten kan bij elke openbare steiger binnen het centrum (grachtengordel/Wallengebied).

Centrale en handige opstapplaatsen zijn de Jordaan (Homomonument of de Herenmarkt) en nabij het Centraal Station (Schreierstoren).

Indien u liever buiten het centrum opstapt, dat kan ook. Bij uw aanvraag zullen wij u dan informeren over de meerkosten.

Reservering aanvragenTerug naar botenoverzicht